Zilveren Opening Depot 25, 26 en 27 september uitverkocht

2 september 2020 08:49

Het depot is in het najaar van 2021 helemaal klaar, ingericht en functionerend. Wij willen jou niet zo lang laten wachten en je nu alvast de gelegenheid geven het lege gebouw van binnen te bekijken. In het laatste weekend van september is het depot en ook het dakterras gedurende drie dagen te bezoeken.

Het evenement is volledig uitverkocht. 

De Zilveren Opening is de eerste openstelling van het nog in afbouw verkerende Depot Boijmans Van Beuningen, waarin de architectuur van het gebouw -nog zonder de collectie erin- aan het publiek wordt getoond.

Na de Zilveren Opening sluiten de deuren weer voor ongeveer een jaar. In die tijd wordt de collectie, bestaande uit ruim 151.000 kunstwerken, ingehuisd, het atrium ingericht, de depot- en atelierruimtes afgetimmerd, het restaurant gereedgemaakt en het gehele gebouw voorzien van wayfinding. Met de Gouden Opening in het najaar van 2021 gaat het depot écht open.

Depot open

vrijdag 25 september: 14.00 tot 20.00 uur
zaterdag 26 en zondag 27 september: 11.00 tot 20.00 uur

De tickets zijn helaas niet meer beschikbaar. Het evenement is volledig uitverkocht.

Voor tickethouders geldt dat vanwege covid-19 wij zijn gehouden aan het volgen van de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Het bezoek wordt daardoor sterk gereguleerd. Toegang tot de Zilveren Opening is uitsluitend mogelijk met geldig toegangsbewijs in het daarvoor gereserveerde timeslot.

Meer info: https://www.boijmans.nl/zilveren-opening