Parfum de BoemBoem weer een groot succes

Parfum de BoemBoem weer een groot succes

Zaterdag 16 december was er de wintereditie van Parfum de BoemBoem op en rond de bouw van het Depot. Twee groepen van 40-50 mensen hebben hieraan meegedaan. Men werd ontvangen in het museum Boijmans Van Beuningen en kreeg daar een toelichting op het ontwerp door architectenbureau MVRDV. Vervolgens kreeg iedereen een helm aangemeten en vertrok het gezelschap naar de bouwplaats. Gezien het mindere weer kon er gelukkig onder de bouwkeet worden verzameld. Daar werd door M. en Winterdagen een fantastische ode gegeven aan de locatie en het project.

Om op te warmen stonden er een paar heaters en was er warme choco (met evt een scheutje rum) beschikbaar en daarna volgde de rondleiding over de bouw waarbij vooral bij de grote ronde betonbekisting is blijven stilstaan. Tot slot was er nog een afsluitend optreden van een Rotterdamse rapper die met zijn enthousiasme bijna iedereen aan het dansen kreeg.

Al met al een geslaagde dag en waarschijnlijk zal in april een nieuwe versie van Parfum de BoemBoem de bouwplaats aandoen.