Depot Boijmans Van Beuningen

Naast Museum Boijmans Van Beuningen, in het Voorportaal van het Museumpark, bouwt BAM Bouw en Techniek het Depot Boijmans Van Beuningen. Deze website geeft u een indruk van het bouwproces. 

Langs een deel van het asfaltpad in het Museumpark en de straat Museumpark is een bouwschutting geplaatst in de stijl van het Museum Boijmans Van Beuningen.

Nieuws

12 maart 2018
Storting begane grondvloer op dinsdag 13 maart 2018

Dinsdag 13 maart wordt overdag de begane grondvloer gestort. Dit gebeurt overdag en zal u geen extra overlast bezorgen. De vloer moet echter helemaal vlak en glad worden afgewerkt. Dat betekend dat we na een aantal uren de vloer moeten vlinderen met speciale machines en dat gaat ook een aantal uren duren, ook gedurende de nacht. Daarom zal de bouwplaats ook ’s nachts verlicht zijn.

5 februari 2018
Buitenbekisting ronde wanden begane grond geplaatst

Deze week is het laatste deel van de buitenbekisting van de ronde wanden van de begane grond geplaatst. Het paste precies en het Depot krijgt nu ook echt vorm. Hulde voor de bekistingsafdeling van BAM Materieel!

5 februari 2018
Parfum de BoemBoem weer een groot succes

Zaterdag 16 december was er de wintereditie van Parfum de BoemBoem op en rond de bouw van het Depot. Twee groepen van 40-50 mensen hebben hieraan meegedaan. Men werd ontvangen in het museum Boijmans Van Beuningen en kreeg daar een toelichting op het ontwerp door architectenbureau MVRDV. Vervolgens kreeg iedereen een helm aangemeten en vertrok het gezelschap naar de bouwplaats. Gezien het mindere weer kon er gelukkig onder de bouwkeet worden verzameld. Daar werd door M. en Winterdagen een fantastische ode gegeven aan de locatie en het project.